Fritgående kyllinger fra Dyssegaarden

Frilandskyllinger

De små daggamle kyllinger ankommer til Poul i Løkken. Kyllingerne bliver fra start kræset om. Derres liv starter indendørs i 30-35 grader døgnet rundt for at give dem den bedste start på livet som frilandskylling.
Kyllingerne har adgang til vand, varme, foder og grønt i døgnets 24 timer.

Efter ca. 3 uger kommer de ud på friland. Her har de fri adgang til hvede, majs, majsensilage på en græsfold, hvor de har plads til at udfolde sig og nyde livet stille og roligt i 100 dage. Til sammenligning lever “discount-kyllinger” kun i ca. 38 dage..

Længere voksetid er sammen med en helt speciel fodersammensætning og motion helt afgørende for den unikke smag og struktur kyllingekødet får.
Kyllingerne er dejligt saftige og meget mere smagfulde. De kan ikke sammenlignes med almindelige fabrikskyllinger fra kølediskene.

Kyllingerne bliver slagtet på det mobile fjerkræslagteri, under dyrlægekontrol, så de på intet tidspunkt bliver udsat for lang transporttid. På slagteriet bliver de pakket i pose, så de er lige klar til at tø op og tilberede i ovn, grill eller gryde.
Kyllingerne sælges frosne og vejer mellem 1,8-3,4 kg.

Frilandskyllinger
Frilandskyllinger

BESTILLING AF FJERKRÆ FRA DYSSEGAARDEN
Bestil frilands kyllinger fra gårdbutikken

Gå til bestilling - Klik her

Anbefalet vægt for kyllinger; beregn ca. 4-500 gram pr. person.

Alt vores fjerkræ er selvfølgelig på frost, vær meget varsom med at købe ferske dyr, du kan aldrig vide om det er genoptøede dyr – også hos din lokale slagter.