skip to Main Content
Dyssegaardens Juletræsplantage - Frederiksborgvej 570, 4000 Roskilde - Gundsømagle | Tlf.: 61 18 56 38
det-siger-vores-kunder-firmaarrangement-dyssegaarden-1-670×250

Hvad siger vores gæster som holder deres julearrangement hos os

Camilla Molbech West fra Delegate A/S“Vi holdt i 2013 juletræsarrangement på Dyssegården for vores medarbejdere og deres familier. Det var en kæmpe succes og børnene var vilde med området, dyrene og julemanden. Jeg havde før arrangementet haft nogle specielle ønsker for dagen og de blev til fulde opfyldt. Vi havde en opvarmet lade for os selv og kunne samtidig gå på opdagelse i området. Personalet er meget imødekommende og serviceminded. Vi skal selvfølgelig på Dyssegården igen til jul…”
Camilla Molbech West, Delegate A/S

“Selv om vejrguderne ikke tilsmilede os med sne – men i stedet med masser af regn – havde vi et par hyggelige timer. Dejligt vi kunne være indendørs med vores frokost – og ungerne nød at de kunne få lov til at ride på et æsel !
De voksne satte pris på at I serverede et godt glas gløgg mens børnene fik kakao og æbleskiver. Også i år vil vi gerne komme og nyde den gode julestemning, så jeg håber I har plads til os.”.

Kirsten Pedersen, Unilever

“Zylinc har benyttet Dyssegårdens juletræsplantage to år i træk til at invitere vores partnere med familie, til en hyggelig eftermiddag med glögg og æbleskiver samt juletræsfældning. Det har fungeret lige efter bogen, kvaliteten er i top og vores besøgende har været glade. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til andre virksomheder/kunder der ønsker at benytte Dyssegården juletræsplantage til f.eks. firmaarrangementer.”
Susanne Svendsen, Zylink

Back To Top
  FÅ GODE TIPS OG TILBUD
3 GODE GRUNDE TIL
AT FÅ VORES NYHEDSBREV

- Gode tilbud på kød fra gården
- Opskrifter på lækker julemad
- Tips til at holde dit juletræ grønt

Modtag vores nyhedsbrev med tips og tilbud
×